• عناوین مقاله

    9 تا از پردرآمدترین شغل‌های خانگی

کرونا شرایط شغلی خیلی از افراد جامعه را تغییر داد و دورکاری را به یکی از گزینه‌های  مناسب شغلی تبدیل کرد. دورکاری نشان داد که بسیاری از شغل‌ها را می‌شود در خانه انجام داد و بدون تحمل هزینه‌های رفت و آمد و نگرانی از بیماری کرونا، کسب درآمد کرد.

کار در خانه یکی از انتخاب‌های مناسب برای بسیاری از افرادی است امکان حضور در سازمان‌ها و شرکت‌ها را ندارند یا نمی‌خواهند درگیر هزینه‌های رفت و آمد، ترافیک و شلوغی خیابان باشند.

ما در این مطلب سعی می‌کنیم تا پردرآمدترین شغل‌های خانگی را به شما معرفی کنیم تا اگر می‌خواهید کار جدیدی را شروع کنید، انتخاب مناسبی داشته باشید.

9 تا از پردرآمدترین شغل‌های خانگی

۱-دستیار مجازی

دستیار مجازی یکی از شغل‌های پردرآمدی است که با پیشرفت تکنولوژی شکل گرفته است. بسیاری از افرادی که مدیریت بخشی را به عهده دارند یا مشغله زیادی دارند، از یک دستیار مجازی کمک می‌گیرند. دستیار مجازی وظایف مختلفی دارد که این موضوع ارتباط مستقیم به توافقات انجام گرفته بین افراد و کارفرماها دارد. وظایفی مثل:

  • جواب دادن ایمیل‌ها و پیام‌ها
  • ·          هماهنگی جلسات و قرارهای ملاقات
  • تولید محتوا
  • زمان بندی برای انتشار محتواهای تولید شده و…

 شما به عنوان یک دستیار مجازی می‌توانید به صورت ماهانه یا ساعتی حقوق دریافت کنید.

۲-آشپزی

اگر فکر می‌کنید که دست پخت خوبی دارید یا غذاهایی را بهتر از دیگران درست می‌کنید، شاید وقت آن باشد که از این مهارت خود درآمدزایی کنید. می‌توانید غذاهای خانگی خود را به وسیله وب سایت‌های مختلف یا شبکه‌های اجتماعی به فروش برسانید و با گرفتن مجوزهای لازم، کیترینگ خود را راه اندازی کنید. علاوه بر اینکه کلی آموزش‌های خوب هم در پیج‌های اینستاگرام و اپلیکیشن‌های آموزش آشپزی وجود دارد که می‌توانید هر روز اطلاعات خود را به‌روز کنید و غذاهای خوشمزه‌تری بپزید.

۳پرورش گل و گیاه

اگر حیاط، پشت بام یا تراسی دارید  و البته به پرورش گل و گیاه هم علاقه دارید، می‌توانید این کار را تبدیل به یک کسب و کار خانگی کنید. پرورش گل و گیاهان زینتی جزو مشاغلی است که می‌توانید با امکانات نسبتا کمی در خانه انجام دهید و درآمد داشته باشید. از مقاله‌ها و ویدیوهای موجود در اینترنت کمک بگیرید تا روند کاشت و پرورش گیاهانتان به خوبی صورت بگیرد. علاوه بر اینکه معرفی کسب و کارتان در شبکه‌های اجتماعی و تبلیغات آنلاین را برای بهتر شدن فروشتان فراموش نکنید.

۴-مدیریت شبکه‌های اجتماعی

مدیریت شبکه‌های اجتماعی یکی از کارهایی است که نیاز به حضور در شرکت یا سازمان را ندارد. می‌توانید به راحتی از خانه کار کنید و درآمد داشته باشید و  ادمین پیج‌های اینستاگرامی یا دیگر شبکه‌های اجتماعی شوید.مدیران شبکه‌های اجتماعی افرادی هستند که:

  • شبکه‌های اجتماعی مربوط به کسب و کارها یا افراد مختلف را مدیریت می‌کنند
  • برای شبکه‌های اجتماعی تقویم محتوا طراحی می‌کنند
  • متناسب با نوع کسب و کار محتوا تولید می‌کنند
  • سوالات یا نظرات مخاطبان را در شبکه‌های اجتماعی پاسخ می‌دهند و…

 این کارمی‌تواند به صورت پاره وقت یا تمام وقت انجام شود و درآمد خوبی برای شما داشته باشد.

۵-ترجمه

اگر به زبانی به جز زبان مادری خود مسلط هستید می‌توانید از کار ترجمه برای شروع یک شغل در خانه، کمک بگیرید. بسیاری از مترجم‌ها به صورت فریلنس یا دورکار، فعالیت می‌کنند. می‌توانید برای شروع پروژه‌هایی که نیاز به ترجمه دارند را بپذیرید و در خانه روی آن‌ها کار کنید. اگر ترجمه کردن، شغل مورد علاقه شما است شاید بهتر باشد که با ساختن یک وبسایت یا پیج حرفه‌ای در شبکه‌های اجتماعی کسب و کار خود را به صورت جدی‌تر در این زمینه شروع کنید.

6-برنامه نویسی سایت و اپلیکیشن

برنامه نویسی یکی از کارهای پردرآمدی است که برای انجام آن چندان نیازی به حضور در محیط کاری ندارید. اگر به تکنولوژی علاقه دارید و دنبال یک کار خانگی پردرآمد هستید، به شما توصیه می‌کنیم تا با یادگیری یک یا چند زبان برنامه نویسی، وارد این حوزه کاری شوید تا هم دانش خود را در مورد تکنولوژی افزایش دهید و هم برای خود درآمدزایی کنید.

7- ساخت و فروش صنایع دستی

صنایع دستی یکی از چیزهایی هستند که بیشتر مردم به خریدن آن علاقه دارند. زیورآلات دست ساز یا هر صنایع دستی که به آن علاقه دارید، می‌تواند برای شما نقطه شروع یک کسب و کار خانگی باشد. محصول خود را بسازید، از آن عکس بگیرید و بعد آن را در شبکه‌های اجتماعی بفروشید. محصول شما هرچه خلاقیت بیشتری داشته باشد، می‌توانید درآمد بهتری کسب کنید و مخاطب بیشتری جذب کنید.

8-ادیت ویدیو

ادیت و تدوین ویدیو یکی از کارهایی است که این روزها، با توجه به گسترش شبکه‌های اجتماعی، بازارکار خوبی دارد. بیشتر کسب و کارها به دنبال افرادی هستند که بتوانند ویدیوهای تبلیغاتی آن‌ها را ادیت یا تدوین کنند یا محتوای ویدیویی مناسبی برای شبکه‌های اجتماعی آن‌ها تولید کنند. اگر ادیت یا ساخت و تدوین ویدیو را بلد هستید، می‌توانید با کمی گشتن در میان آگهی‌های کاری پروژه‌هایی مناسب با شرایط خود بگیرید یا اگر به این حوزه علاقمندید اما آن را بلد نیستید، شاید وقت آن باشد که این مهارت را یاد بگیرید و در خانه درآمد کسب کنید.

9-تدریس آنلاین

اگر در زمینه خاصی مهارت دارید یا کاری را به صورت حرفه‌ای بلد هستید می‌توانید آن را به دیگران آموزش دهید. تدریس خصوصی یکی از پردرآمدترین کارهایی است که می‌توانید در خانه انجام دهید. با وجود گسترش پلتفرم‌های آموزشی می‌توانید به راحتی برای خود شاگردهای خصوصی داشته باشید. دانا پلاس یکی از پلتفرم‌هایی است که می‌تواند تدریس آنلاین را برای شما راحت‌تر کند.

کسب و کارهای خانگی این روزها یکی از روش‌های درآمدزایی پرطرفدار هستند. اگر  هم می‌خواهید استارت آپ خودتان را راه اندازی کنید، فراموش نکنید که نکات مربوط به راه اندازی کسب و کار را حتما بررسی کنید تا شروع بهتری داشته باشید.

آیا تجربه‌ای از شغل‌های خانگی داشته‌اید؟ تجربه خود را در قسمت نظرات همین مطلب با ما در میان بگذارید.

دیدگاه‌ها

 
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مطالب مشابه

۱۴۰۰/۰۹/۲۴

IOB یا اینترنت رفتارها چیست؟ چگونه به کسب و کارها کمک می‌کند؟

اگر از گجت‌های پوشیدنی، مثل ساعت هوشمند یا خدمات آنلاین، مثل تاکسی‌های آنلاین، استفاده کرده باشید حتما متوجه شده‌اید که این گجت‌ها یا خدمات بر اساس رفتارتان به شما پیغام می‌دهند. مثلا ساعت‌های هوشمند بعد از چند ساعت نشستن طولانی یادآوری می‌کنند که از جای خودتان بلند شوید یا اپلیکیشن‌های پخش آنلاین موسیقی، آهنگ‌هایی نزدیک […]

بازدید: 16358

۱۴۰۰/۰۷/۰۴

هوش مصنوعی چیست؟ کاربردهای جالب AI

احتمالا بارها برایتان پیش آمده است که وقتی در گوگل کلمه‌ای را تایپ می‌کنید، گوگل ادامه جمله یا سوال شما را حدس می‌زند یا زمانی که از اپلیکیشن‌های مسیریاب استفاده می­کنید، با در نظر گرفتن ترافیک و … راه جدیدی را برای رسیدن به مقصد به شما پیشنهاد می‌کنند. صدها مثال دیگر هم در این […]

بازدید: 16280

۱۳۹۹/۱۱/۲۰

5G چیست؟ مزایا و کاربردهای 5G

اینترنت5G  یا «نسل پنجم اینترنت»، جدیدترین نسل اینترنت پرسرعت نامیده شده است. البته قبل از توضیح موضوع اینترنت 5G، باید بگوییم چیزی به عنوان «نسل ۵ اینترنت» وجود ندارد و به کار بردن این عبارت، اشتباه است. آنچه درباره آن صحبت می‌کنیم، نسل ۵ تلفن همراه است که شاید بتوان آن را نسل ۵ارتباطات هم […]

بازدید: 13161