اینترکانکشن (Interconnection) به معنای اتصال و ارتباط بین دو یا چند شبکه‌ی مخابراتی یا اینترنتی مستقل است که به آن‌ها امکان می‌دهد تا تماس‌ها یا اطلاعات را به یکدیگر منتقل کنند. این اتصال معمولاً بین شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات مخابراتی، اپراتورهای تلفن همراه مثل ایرانسل، یا ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی انجام می‌شود تا مشترکان این شبکه‌ها بتوانند با هم در ارتباط باشند.

 همچنین در این فناوری این امکان وجود دارد تا تنها با دسترسی به یک پیام‌رسان، افراد بتوانند به مخاطبان خود در دیگر پیام‌رسان‌ها، پیغام دهند. این موضوع به برطرف شدن دغدغه افراد در انتخاب پیام‌رسان محبوب کمک بسیاری کرده است. برای فعالسازی و استفاده از خدمات اینترکانکشن تنها کافیست با مراجعه به بخش تنظیمات، این آپشن را فعال‌ کنید و از مزایای آن بهره‌مند شوید.

معرفی فناوری اینترکانکشن

اینترکانکشن به‌ زبان ساده به‌معنای متصل کردن چند پیام‌رسان به یکدیگر با هدف ارتباط با سایر افراد است. با اینترکانکشن تکنولوژی امروز به‌طور پیوسته به‌ سوی یک پیام‌رسان واحد می‌رود. در این روش مهم نیست که مخاطب شما از پیام‌رسان نصب شده در گوشی شما استفاده می‌کند یا خیر؛ شما می‌توانید با استفاده از هر پیام‌رسانی با وی در ارتباط باشید و از ویژگی‌ها و قابلیت‌های مثبت این اتصال بهره‌مند شوید.

با استفاده از خدمات اینترکانکشن می‌توانید مخاطبان خود را گسترده‌تر کرده و در هر لحظه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.  جالب است بدانید که این پلتفرم در حال حاضر برای 4 پیام‌رسان داخلی ایتا، بله، آی گپ و گپ فعال است.

مزایای اینترکانکشن

مزایای استفاده از اینترکانکشن

امروزه فناوری اینترکانکشن نه‌تنها در ایران، بلکه در برخی از کشورهای خارجی نیز در حال اجرا بوده و به‌دلیل استقبال مردم نیز روزبه‌روز در حال گسترش است. این تکنولوژی باعث سهولت استفاده از انواع پیام‌رسان‌ها شده و سرعت ارتباطات را به‌نحو چشم‌گیری افزایش داده است.

همچنین با استفاده از اینترکانکشن، علاوه‌بر امکان ارسال پیام متنی، می‌توانید از طریق ارسال عکس، وضعیت و حتی تماس صوتی با دوستان خود ارتباط برقرار کنید. از جمله دیگر مزایای اینتر کانکشن می‌توان به‌ موارد زیر اشاره کرد:

  • افزایش و گسترش پوشش و دسترسی : اینترکانکشن به اپراتورها و شبکه‌های مختلف اجازه می‌دهد تا مشترکان به اپراتورهای مختلف دیگر نیز دسترسی داشته باشند.
  • کاهش هزینه‌ها :  اینترکانکشن می‌تواند باعث کاهش هزینه‌های ارتباطی برای کاربران شود، زیرا نیازی به استفاده از چندین سرویس‌دهنده یا ایجاد شبکه‌های اختصاصی دیگری نیست.
  • افزایش کیفیت خدمات: با اینترکانکشن، امکان تبادل داده‌ها از طریق مسیرهای بهینه‌تر وجود دارد که به بهبود کیفیت خدمات، مانند سرعت اینترنت و کیفیت تماس‌ها، کمک می‌کند.
  • حمایت از نوآوری و رشد فناوری: اینترکانکشن زیرساخت لازم برای ایجاد و توسعه فناوری‌های جدید مانند اینترنت اشیا (IoT) و سرویس‌های ابری را فراهم می‌کند.
  • رقابت‌پذیری بیشتر: اینترکانکشن به شرکت‌های کوچک‌تر اجازه می‌دهد تا با شرکت‌های بزرگ‌تر رقابت کنند و خدمات خود را از طریق شبکه‌های مشترک ارائه دهند.
  • ایجاد رقابت سالم در میان پیام‌رسان‌ها برای بهبود خدمات
  • افزایش ارتباطات بین‌المللی
  • نصب یک پیام‌‌رسان به‌جای چند پیام‌رسان
  • جلوگیری از اشغال حافظه گوشی
  • و…

معایب استفاده از اینترکانکشن

هرچند که استفاده از اینترکانکشن بسیاری از مشکلات و کاستی‌هایی که در برخی از پیام‌رسان‌ها وجود داشته را پوشش داده است؛ اما استفاده از آن در برخی از کشورهای داخلی با محدودیت روبه‌رو است. عمده‌ترین دلیل آن را کاهش امنیت و امکان هک شدن اطلاعات افراد می‌دانند که ممکن است توسط افراد سودجو رخ دهد.

علاوه‌بر این به‌دلیل اتصال پیام‌رسان‌ها به یکدیگر، ممکن است اطلاعات یک پیام‌رسان به پیام‌رسان دیگر منتقل شده و این‌گونه حریم خصوصی افراد از بین برود. لازم به ذکر است که استفاده از اینترکانکشن برای برخی از پیام‌رسان‌ها شامل هزینه می‌شود که می‌بایست پرداخت گردد.

فعال سازی اینترکانکشن

نحوه فعال‌ سازی اینترکانکشن در پیام رسان ها

همان‌طور که بیان گردید امکان اتصال پیام‌رسان‌های بله، ایتا، گپ و آی گپ از طریق اینتر کانکشن وجود دارد. لازم به ذکر است که برای اتصال افراد به یکدیگر می‌بایست طرفین فناوری اینترکانکشن را در گوشی خود فعال کنند. برای اتصال این پیام‌رسان‌های داخلی به یکدیگر لازم است تا مراحل زیر را انجام دهید:

  1. آپدیت کردن پیام‌رسان مورد نظر
  2. ورود به قسمت تنظیمات پیام‌رسان
  3. ورود به قسمت حریم خصوصی و امنیت
  4. انتخاب گزینه ارتباط با سایر پیام‌رسان‌ها
  5. وارد کردن نام مخاطبی که قصد ارتباط با وی را دارید.
  6. ارسال پیام به مخاطب مورد نظر
فناوری اینترکانکشن

کدام پیام رسان‌‌‌ها از اینترکانکشن پشتیبانی می‌کنند؟

استقبال افراد از تکنولوژی اینترکانکشن باعث شده تا صاحبان پیام‌رسان‌های مختلف نسبت به فعال کردن این تکنولوژی اقدام کنید. این موضوع جهانی است و علاوه‌بر پیام‌رسان‌های بله، ایتا، گپ و آی گپ که نقش اینترکانکشن را یدک می‌کشند، برخی از پیام‌‌رسان‌های خارجی مانند لاین، وایبر و وی چت نیز از این تکنولوژی بهره‌مند شده‌اند.

مهم است بدانید که پیام‌رسان‌های ایرانی مجهز به فناوری اینترکانکشن توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مورد بررسی قرار گرفته و همگی از پروتکل‌ ماتریکس استفاده می‌کنند.

سخن پایانی

بهترین راه برای رهایی و رفع سردرگمی که در میان پیام‌رسان‌ها و اپراتورهای مختلف وجود دارد، استفاده از فناوری اینترکانکشن است. این تکنولوژی باعث حذف تجمع برنامه‌های اضافی در گوشی شده و از پر شدن حافظه جلوگیری می‌کند. علاوه‌بر این با استفاده از اینترکانکشن می‌توانید به طیف گسترده‌تری از مخاطبان خود دسترسی پیدا کرده و برای آن‌‌ها پیغام بگذارید. برای فعال کردن اینترکانکشن تنها کافیست هر دو طرف، این قابلیت را در بخش تنظیمات پیام‌رسان فعال کرده باشند و از به‌روزترین نسخه پیام‌رسان استفاده کنید. این قابلیت هم‌اکنون برای پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی فعال بوده و به‌دلیل مزایای بسیار، با استقبال زیادی روبه‌رو شده است.  

دیدگاه‌ها

 
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مطالب مشابه

۱۴۰۰/۰۲/۰۲

راهنمای قدم به قدم اینترنت TD-LTE ایرانسل

اگر از اینترنت TD-LTE ایرانسل استفاده می‌کنید یا به تازگی قصد خرید آن را دارید، این مطلب را از دست ندهید. در این مطلب کار با مودم‌های TD-LTE را یاد می‌گیرید و به وسیله اپلیکیشن «ایرانسل من» با فوت و فن‌ها، مدیریت حساب و خریدن بسته‌های معمولی و تخفیفی اینترنت ثابت آشنا می‌شوید. روش فعال […]

بازدید: 165091

۱۴۰۰/۰۷/۱۲

۱۱ راه حل برای وقتی که گوشی شما مشکل آنتن‌دهی دارد!

حتما در بعضی موارد برایتان پیش آمده، درزمانی که نیاز فوری به تماس تلفنی داشته‌اید، آنتن موبایل شما قطع شود و کیفیت آنتن‌دهی برایتان رضایت بخش نباشد. این موضوع در شرایطی که زندگی روزمره همه ما به استفاده از تلفن همراه گره خورده، بسیار مشکل‌ساز است.  ما در این مطلب به شما راهکارهای ساده و […]

بازدید: 123924

۱۴۰۰/۱۰/۰۹

6 راهکار ساده برای زیاد کردن سرعت اینترنت 4g و tdlte

همه‌ی ما اوقاتی را تجربه کرده‌ایم که سرعت اینترنت کم شده و نمی‌دانستیم باید چه کاری برای افزایش سرعت اینترنت انجام دهیم. در واقع  سرعت کم اینترنت یعنی آهسته پیش رفتن کارهایی که به آن وابسته هستند و هدر رفتن بخش زیادی از زمان! اما در بسیاری از مواقع، می‌شود با راهکارهایی کاربردی سرعت اینترنت […]

بازدید: 72055